Del | Tilbake | Skriv ut | Tips en venn

 

 

Eiksetra er det beste friluftsstedet i Lier!

EiksetraI konkurransen om det beste friluftsstedet i kommunene, ble Eiksetra turisthytte stemt fram som det beste friluftsstdet i Lier kommune! Eiksetra vant suverent med 38% av stemmene. - Eiksetraområdet er kanskje den viktigste arenaen for utøvelse av friluftsliv og idrett i kommunen, og er utfartssted for turer i Finnemarka. Her er det mye bruk hele året, både i organiserte og uorganiserte former, sier Kristoffer Øverland, prosjektleder for friluftsliv i Kultur og fritid i Lier kommune, til Lierposten. 
Les mer

Blir Lier "Årets friluftslivskommune"?

To personer ved trigpunktet på StorsteinsfjellLier er en av tre kommuner som er kommet til finalen i "Årets friluftslivskommune 2015"! DNTD bidrar til friluftslivet i kommunen med bl a turgruppa "Ut på tur Lier" i samarbeid med Lier Frivilligsentral og Barnas Turlag Lier. Videre drifter DNTD Eiksetra turisthytte. Vi heier på Lier og følger spent med 1. desember, da finner kåringen sted under et arrangement på Oppdal! Les mer her.

Ny selvbetjent hytte på Høgevarde

Har du ikke fått det med deg så skal DNT Drammen bygge ny hytte på Høgevarde. Hytta skal bygges i 2016 og byggestart er planlagt 28. mars.

Les mer

DNT akTiv Drammen

Turene er for aktive mennesker i aldersgruppen 30 til 50+ og blir lagt til ettermiddager på hverdager og dagtid i helger.

 

Les mer

Nå er det snart jul igjen!

Julen nærmer seg, med julehandel og vaskestri. Men dette er også en tid hvor vi skal slappe av og kose oss sammen med familie og venner. Så bli med oss på et av våre førjulstilbud, senk skuldrene og opplev hundekjøring, ridning, hopping i høyet, kos rundt bålet, juleverksted og mye mer i fin natur!
Her er en oversikt over alle våre førjulsaktiviteter...

Les mer

Førjulstilbud på Eiksetra turisthytte

EiksetraEiksetra turisthytte i Lier ønsker å tilby dere muligheten til å nyte arbeidsdagen og en koselig lunch uten stress nå i førjulstida...
Les mer

Neste års toppturdato er klar!

Vi har satt dato for neste års Topp7Tur/Topp3Tur. Hold av søndag 29. mai! Da braker det løs for årets fineste nærlangtopptur i Drammensmarka! Mer informasjon kommer senere, så følg med på siden her og på Facebook. Påmeldingen har ikke åpnet enda, men vi håper du blir med! 

Hvor er Drammens fineste friluftsområde?

Drammen kommune vil at flest mulig skal benytte Friluftslivets år 2015 til å komme seg ut i friluft. Kilma- og miljøminister Tine Sundtoft har oppfordret alle landets kommuner til å melde inn hvilket friluftsområde som er kåret til kommunens mest attraktive. Drammen kommune ber innbyggerne om hjelp til å kåre Drammens mest attraktive friluftsområde... 

Les mer