Del | Tilbake | Skriv ut | Tips en venn

 

 

Søndagstur 1. nov i historisk terreng!

Søndag 1.november inviterer vi til tur i historisk terreng rundt Steglevann.

 

Les mer

Nyheter i butikken

Høstens nyheter har ankommet Turbutikken.

Les mer

Vi søker nytt vertskap på Mårbu Turisthytte

Høst, utvendig fasade mot MårØnsker du å leve ut drømmen om en jobb i fjellet? Nå har du sjansen til drive den betjente DNT-hytta Mårbu på Hardangervidda. Mårbu ligger fantastisk til ved Mårfjorden og er et populært reisemål både sommer og vinter med stigende besøkstall.
Les mer

Introduserer friluftslivet til enda flere!

DNT Drammen og Omegn har fått 1.350.000 kroner i statlige midler til et prosjekt som skal få barn og ungdom fra familier som lever under fattigdomsgrensen til å oppleve gleden ved natur og friluftsliv! Les om prosjektet her!

 

Turmål med premier!

rød postkasse ved Skapertjern i LierVi har satt opp tre røde turpostkasser på turmålene Sirikjerke i Eiker sør, nedre Svarttjern i Lier og i åsen opp til Solbergfjellet i Nedre Eiker nord. Sistnevnte bok henger ca. 300 meter ovenfor "masta" på Stenseth og 100 meter nedenfor der den blåmerka stien fra Bjørkedokk (Topp7Tur-traseen) kommer inn på den umerka stien som går opp forbi masta. Stien "følger kanten" på Solbergfjellet oppover.

 

Les mer

Hvor er Drammens fineste friluftsområde?

Drammen kommune vil at flest mulig skal benytte Friluftslivets år 2015 til å komme seg ut i friluft. Kilma- og miljøminister Tine Sundtoft har oppfordret alle landets kommuner til å melde inn hvilket friluftsområde som er kåret til kommunens mest attraktive. Drammen kommune ber innbyggerne om hjelp til å kåre Drammens mest attraktive friluftsområde... 

Les mer