Del | Tilbake | Skriv ut | Tips en venn

 

 

Mylder på aktivitetsdagen på Landfalltjern!

barn i skileikTirsdag 24. februar inviterete DNTD igjen til aktivitetsdag med skileik i vinterferien. Vel 800 barn fra SFO-er i Drammen og Lier boltret seg ivrig i snøen på Landfalltjern! Takk til Drammen kommune for god tilrettelegging for snøleik!

Tirsdag 17. mars: Foredrag med Trine Alsgaard i Turbutikken!

Portrett av Trine Alsgaard, vinterTemaet 17. mars er "Tur i vinterfjellet" med tips om turer, hva bør du ha med i sekken, utstyr, sikkerhet og gleden ved å være på tur. Trine Alsgaard har gått Hardangervidda på tvers alene, krysset Finnmarksvidda og Grønland, gått Jostedalsbreen på langs og erobret høye fjelltopper. I februar gikk hun Expedition Amundsen på Hardangervidda...

Les mer

Camp Killingen - stedet for sammenkomster og feiringer!

Hovedhuset og stranda med båter på Camp Killingen

DNT Drammen og Omegn driver sammen med Kirkens Bymisjon i Drammen dette flotte stedet på Killingholmen, en øy i Sandebukta. I skoleferien har vi forskjellige sjøcamper og feriekoloni for barn der, men i tiden utenom dette kan DU få leie stedet! Stedet er godt egnet for firmaturer, konferanser, ulike events, bryllup, andre feiringer og opplevelsesturer for barnehager og idrettsforeninger/-lag og skoler...

Les mer

Skiløypetilbud i vinterferien fra 22. februar!

Tverråsen 2009 foto Per Arve KristiansenTa deg en tur - eller flere - i de flotte og koselige vinterferieskiløypene våre og vær med i premietrekning!
Les mer

Friluftslivets År: Her er skoleklasse-vinnerne!

Turistforeningene i Buskerud oppfordret alle skoler og barnehager i fylket til å tilbringe minst 1 time ute i løpet av skoledagen i forbindelse med åpningen av Friluftslivets År 13. januar. Mange tok oppfordringen, og her presenterer vi de skoleklassene som kom seg ut og vant premier denne dagen... Vi gratulerer!
Les mer

Påmeldingen til Topp7Turen har åpnet!

Se www.topp7turen.no  for mer info og påmelding! Turen går søndag 31. mai, og det er plass til maks. 1000 deltakere.

 

Inviterer til livbøyedugnad etter "Nina"

Trygs livbøyer er livsviktig redningsmateriell, og er en viktig del av den livreddende beredskapen for oss alle. Det er derfor viktig at vi alle bidrar til at bøyene er på plass, og at de er klare til bruk, sier Monica Rimestad (bilde) i Tryg Forsikring.

 

Les mer