Del | Tilbake | Skriv ut | Tips en venn

Ukens tilbud

Fjellreven Keb bukser

Fjellreven flanell skjorte og strikket genser

Velkommen til Turbutikken!

 

Klart det går - nettverkssamling 10. -12. oktober

Per, Elin og Anne krysser elv på Klart det går-tur på Hardangervidda 2012.Klart det går inviterer til nettverkssamling på Haukeliseter fjellstue 10.-12. oktober 2014. Tema: Tilrettelegging av DNT-tilbud for personer med funksjonshemninger. Se program her. Påmelding til: maren@dntdrammen.no

TURMÅL

Turpostkasse og registreringsbokRøde turpostkasser er satt ut på Stuvstjern, Dagfinns plass og Eikdammen...

Les mer

Klart det går - tur på Hardangervidda 17.-22. august

Per, Elin og Anne krysser elv på Klart det går-tur på Hardangervidda 2012.Dette er en fjelltur for personer med bevegelsesnedsettelser og sansehemmede som ønsker seg en tur på høyfjellet der man ikke må gå langt og bære tungt. Rauhelleren Turisthytte er base. Se nærmere info og påmelding her.

Ut på tur Eiker: Turer hver tirsdag i juli og august

Turresepten. Høsttur, går over bru over FiskumelvaTurgruppa på Eiker fortsetter med turer hver tirsdag formiddag sommeren gjennom. Turmål bestemmes nå ved frammøte. Fra slutten av august blir det igjen forhåndsbestemte turmål...
Les mer

Merke- og vardekurs 26.-28. september

Anne-Grethe Kristiansen merkerHjelp turfolket å finne fram! Alle som kan tenke seg å bidra med varding og merking av stier for turistforeningen i fjellet og/eller lavlandet er velkomne til merke/vardekurs 26.-28. september. Dette er et kurs både for de som vil bidra med merking av stiene i skogene/lavlandet, og de som ønsker å merke stier i fjellet. Særlig på traseer nord for Drammen/i Finnemarka er det behov for merkere nå. Nærmere info og påmelding her.

Ny deltakerrekord på Topp7Turen!

Hele 560 deltakere ble med oss på Topp7Turen søndag 25. mai! I tillegg var det rundt 400 mennesker innom Topptur på Torget- vårt arrangement for barnefamilier på Bragernes Torg. 

 

Les mer

Navnendring og nye vedtekter på årsmøtet

På årsmøtet 9. april ble det vedtatt navneendring til DNT Drammen og Omegn 

Det ble også vedtektsendringer, de nye vedtektene finner du her. Referat fra årsmøtet finner du her. 


Henning overtar som daglig leder i DNT Oslo og Omegn

Henning på skiHenning Hoff Wikborg (50), som har ledet DNT Drammen og Omegn de siste seks årene, har takket ja til å bli ny daglig leder i DNT Oslo og Omegn. - Henning har gjort en fantastisk flott jobb i DNT Drammen, og vi synes det er synd at han slutter, sier styreleder Jens Vig, men vi forstår at stillingen som daglig leder av landets største turistforening er en fristende utfordring.
Les mer